ThaliaFan.com

Thalianın dünyasına hoşgeldiniz
 
AnasayfaPortalliKayıt OlGiriş yap

 

Tokio Hotel

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
excellency

avatar

Erkek
Yaş : Kayıt tarihi : 12/02/09 Mesaj Sayısı : 25 Nerden : Tekirdağ-Çorlu Hobiler : Fobiler :

Konuya puan ver
MesajKonu: Tokio Hotel   Paz Mart 08 2009, 16:48


İlk olarak 2001’de Devilish adıyla kurulan grup yetenek gösterilerinde ve küçük konserlerde çalmaya başlamıştır. Bill Kaulitz, 2003’te (çeyrek finalinde elendiği) çocukların Yıldız Arama’sına katıldıktan sonra, müzik yapımcısı Peter Hoffmann tarafından keşfedilir. Devilish, adını Tokio Hotel’e (“Tokio”, en çok konser vermek istedikleri yer olan çok sevdikleri Tokyo’nun Almanca’sıdır ve “Hotel” de turnelerde hep otellerde kaldıkları için) çevirir ve Sony BMG onlarla bir sözleşme imzalar. Hoffman; David Jost ve Pat Benzner’i yaratımcılar ve yazarlar takımına alır ve çocuklara şarkı yazma ve enstrüman çalma eğitimi vermelerini sağlar. Bununla beraber, ilk albümlerinin basımından kısa bir süre sonra Sony sözleşmeyi bitirir. 2005’te Universal Müzik Grubu, Tokio Hotel ile sözleşme imzalar ve bir satış planı geliştirir. Basement Jaxx, Melodik Pinpon, Bob Sinclar ve Givichy Universal gibi birkaç DJ Tokio Hotel şarkılarını tekrar düzenler.

Bill Kaulitz - (d. 1 Eylül 1989)
Tom Kaulitz - (d. 1 Eylül 1989)
Georg Listing - (d. 31 Mart 1987)
Gustav Schäfer - (d. 8 Eylül 1988)
Diskografi
Singlelar
Durch den Monsun - 2005
Schrei - 2005
Rette Mich - 2006
Der Letzte Tag / Wir schließen uns ein - 2006
Übers Ende der Welt - 2007
Spring Nicht - 2007
Monsoon - 2007
Ready, Set, Go! - 2007
An Deiner Seite (ich bin da) 2 / 1000 Meere - 2007
By Your Side - 2007
Scream - 11 Aralık 2007
Don't Jump - 8 Şubat 2008

Albümler
Schrei - 19 Eylül 2005
Schrei—so laut du kannst - 2006
Zimmer 483 - 23 Şubat 2007
Scream / Room 483 - 1 Haziran 2007

DVDler
Leb' die Sekunde - Behind The Scenes - 2 Aralık 2005
Schrei Live - 7 Nisan 2006
Spring Nicht DVD Single - 7 Nisan 2007
Zimmer 483 - Live In Europe - 30 Kasım 2007

Ödüller
2005
Comet: Best Newcomer 2005, Supercomet
Bambi-Verleihung: Pop-National
1live-Krone: Best Newcomer

2006
Echo: Best Newcomer
Goldener Pinguin: Best Newcomer
Radio Regenbogen Awards: Pop-National
Steiger Award: Newcomer

2007
Ocak 2007: European Border Breakers Award (for the album "Schrei")
Ocak 2007: BZ-Kulturpreis: (Rock)
Mart 2007: Echo: Best Music Video
Nisan 2007: Bravo - Goldener Otto: Superrockband
Mayıs 2007: Viva Comet: Supercomet
Mayıs 2007: Viva Comet: Best Band
Mayıs 2007: Viva Comet: Best Music Video
Temmuz 2007: Jabra Music: Die Beste Band )(The Best Band)
Eylül 2007: Festivalbar Premio Digital
Eylül 2007: Goldene Stimmgabel: Best Rock International
Ekim 2007: Belgian TMF awards: Best Video
Ekim 2007: Belgian TMF awards: Best Album
Ekim 2007: Belgian TMF awards: Best Pop
Ekim 2007: Belgian TMF awards: Best New Artist
Kasım 2007: MTV Europe Music Awards (Munich): Inter Act
Kasım 2007: Nickelodeon Kid's Choice Awards (Milão) - Best Band

2008
Ocak 2008: NRJ Music Awards 2008 - Best International Band
Ocak 2008: Rockbjören Awards 2008 - Best International Band
Şubat 2008: Goldene Kamera 2008 - Musik National
Şubat 2008: Echo: Best Music Video
Mayıs 2008: Comet 2008 - Best Band
Mayıs 2008: Comet 2008 - Best Video
Mayıs 2008: Comet 2008 - Best Live-Act
Mayıs 2008: Comet 2008 - Super Commet
Eylül 2008: Video Music Awards - Best New Artist
Kasım 2008: Europe Music Awards - Best of Year 2008
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Tokio Hotel

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
ThaliaFan.com :: Magazin :: Magazin :: Sanatçılar ve oyuncular :: Yabancı Sanatçılar ve oyuncular -