ThaliaFan.com

Thalianın dünyasına hoşgeldiniz
 
AnasayfaPortalliKayıt OlGiriş yap

 

Filmografi ve Diskografi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
Thalia's Angel
Amor a la Thalia!
Amor a la Thalia!
avatar

Kadın
Yaş : Kayıt tarihi : 14/09/07 Mesaj Sayısı : 10525 Nerden : venüsten Hobiler : thalia Fobiler :
Konuya puan ver
MesajKonu: Filmografi ve Diskografi   C.tesi Eyl. 15 2007, 17:15

Filmografi
Pembe Diziler

1985 La Pobre Señorita Limantour (Diana)
1987 Quinceañera(Beatriz)
1989 Luz y Sombra(Alma)
1992 María Mercedes(Maria Mercedes Del Olmo)
1994 Marimar(Maria Del Mar Perez/Bella Aldama)
1995 María la del Barrio(Maria Hernandez De La Vega)
1999 Rosalinda(Rosalinda Perez Romero/Paloma Dorantes)

Filmler

1999 Mambo Café (Nydia)

Diskografi
Yıl: Albümler: Diskografi:
1986 Timbiriche VII Fonovisa (Meksika)
1987 Timbiriche VIII&IX Fonovisa (Meksika)
1988 Los Clásicos de Timbiriche Fonovisa (Meksika)
1990 Thalía Fonovisa (Meksika)
1991 Mundo de Crista l Fonovisa (Meksika)
1992 Love Fonovisa (Meksika)
1995 En Éxtasis EMI Music (Meksika)
1997 Nandito Ako EMI Music (Filipinler)
1997 Amor A La Mexicana EMI Music (Meksika)
2000 Arrasando EMI Music (Meksika)
2001 Con Banda, Grandes Éxitos EMI Music Latin
2002 Thalía (*) EMI Music Latin
2003 Hits Remixed EMI Music Latin
2003 Thalía (**) Virgin Records
2004 Greatest Hits EMI Music Latin
2005 El Sexto Sentido EMI Music Latin
2006 El Sexto Sentido Re+Loaded EMI Music Latin
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.thaliafan.com
kevser



Kadın
Yaş : 27 Kayıt tarihi : 22/10/07 Mesaj Sayısı : 135 Nerden : Hobiler : Fobiler :

Konuya puan ver
MesajKonu: Geri: Filmografi ve Diskografi   Ptsi Ekim 22 2007, 12:31

keşke hepsi olsa bende
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Filmografi ve Diskografi

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
ThaliaFan.com :: Thalia :: ThaLia Hakkında -